Saintairwerk

U bent uw eigen badkamer zat en bent toe aan het renoveren van uw badkamer? KBR aanemingsbedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van diverse soorten en maten badkamers. KBR aanemingsbedrijf helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken sanitair en tegels tegen scherpe prijzen.

Uw huidige badkamer

Het voordeel van uw huidige badkamer, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige badkamer. Of dat u precies weet wat u wilt behouden uit u oude badkamer. U wilt graag het sanitair vervangen, een nieuwe douche of bad er in of misschien ook wel nieuwe badkamertegels? Of u kiest ervoor om uw gehele badkamer te slopen. KBR aanemingsbedrijf kan voor u de gehele badkamer slopen of alleen het sanitair vervangen.

Het slopen van uw badkamer kan vaak in 1 dag worden gerealiseerd. Dit is wel afhankelijk van de grootte en de vorm van de werkzaamheden. Wanneer de huidige badkamer geheel is verwijderd, kunnen de installateurs aan de slag om uw nieuwe badkamer te installeren.

Renovatie tips

Een nieuwe douche of elektrische vloerverwarming: bij een badkamerrenovatie komt heel wat kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden:

* Zorg voor een goede ventilatie
* Check of de leidingen nog goed werken
* Kies voor een verlaagd plafond met verlichting
* Ga voor sanitair met een langere levensduur
* Verander de indeling voor praktisch gebruik

Kosten badkamer renoveren

Bij het renoveren van een badkamer komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen voor het renoveren van uw badkamer. Kiest u ervoor om uw badkamer voordelig te renoveren of gaat u voor de complete renovatie?

Voordelig renoveren
U kiest ervoor om uw badkamer voordelig te laten renoveren. U vervangt bijvoorbeeld alleen het sanitair om uw badkamer er nieuwer uit te laten zien. Door de sanitair producten zelf aan te schaffen en te installeren, bespaart u een hoop kosten en renoveert u de badkamer op een voordelige manier.

Complete renovatie
U kiest voor een complete renovatie van uw badkamer? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw badkamer tot in het uiterste compleet te maken, helpt uw KBR aannemingsbedrijf adviseur en installateur u bij uw renovatie en zal uw badkamer van A tot Z helemaal realiseren.

badkamer 1

 

badkamer 2

 

badkamer 3