Schilderwerk

Tijd voor een nieuw kleurtje? Schilderwerken in één van de specialiteiten van KBR aanemingsbedrijf. KBR aanemingsbedrijf helpt u bij uw wensen tot de realisatie en leveren alle A-merken verven tegen scherpe prijzen.

Uw huidige afwerking

Het voordeel van uw huidige afwerking, is dat u precies weet wat u wilt uit ervaring met uw huidige afwerking. U wilt graag enkel binnen te schilderen? Of kiest u er voor om alles mee te pakken zowel binnen als buitens schilderen. KBR aanemingsbedrijf maakt uw dromen waar.

Huisschilder tips

Bij binnen of buiten schilderen komt heel wat bij kijken. Hierbij geven wij u alvast wat tips waar u rekening mee kunt houden.

1. Reinig de oude verflaag
Begin altijd eerst met het schoonmaken van de oude verflaag en voorkom dat het vuil dieper in het hout schuurt. De hedendaagse verfreinigers zijn speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van geschilderde oppervlakken. Zonder de nare luchtjes!

2. Schuren
Het is geen leuke klus, maar wel een heel belangrijke. Of het nu een tafeltje of een kozijn is, gebruik hoogwaardige producten zoals die van 3M, dat maakt schuren een stuk makkelijker.

3. Netjes afplakken
Ter bescherming van je glas en stenen muren is goed afplakken heel belangrijk. Probeer eens de blauwe afplaktape van 3M. Deze kan langer blijven zitten zonder de onderliggende verflaag te beschadigen.

4. Goede kwast
Als je een professioneel eindresultaat wilt is een goede kwast zeer belangrijk. Het scheelt niet alleen losse haren, maar een kwast van hoge kwaliteit zorgt voor een betere vloeiing en voorkomt strepen in de verf. Een win-win situatie dus.

5. Glad en overschilderbaar
Een nette kitrand is het puntje op de i. Door de overschilderbare acrylaatkit van Rubson te gebruiken krijg je een superglad resultaat. De kit hecht ook op vochtige, zuigende ondergronden.

6 + 7 Grond- en aflak
De grondlaag zorgt ervoor dat de aflak een beter resultaat geeft en de ondergrond er niet doorheen komt. Tussen het gronden en aflakken is het raadzaam om eerst te schuren zodat de lagen beter hechten.

Kosten schilderen

Bij het schilderwerken komen best wat kosten kijken. U kunt natuurlijk zelf uw budget bepalen. Kiest u ervoor om voordelig te schilderen of gaat u voor de complete renovatie?

Voordelig renoveren
U kiest ervoor om voordelig te laten schilderen. U kiest er voor om zelf alle materialen inkoopt en dat u de oude verflaag reinig en schuurt en dat KBR aannemingsbedrijf het voor u op een professionele manier afwerkt.

Complete renovatie
U kiest voor een complete renovatie ? Er komt niet alleen een hoop werk, maar ook wat meer kosten bij kijken. Om uw gezicht van uw huis compleet te maken, helpt uw KBR aannemingsbedrijf adviseur en huisschilder u bij uw renovatie en zal uw droom van A tot Z werkelijk maken.

 

 

  • schilder 1
  • schilder 1
  • schilder 3